torstai 13. joulukuuta 2012

Pupu pöksyssäTalvipupu hyppäsi jäniksen loikalla haalariin tällä tytöllä, jolla ei muuten kyllä pupu kovin herkästi pöksyyn mene, niin kovasti yritetään omille jaloille!

Ottobren Mustikka-haalarissa on pitkät lahkeet, mikä piti omakohtaisesti todistaa: pitkät ovat tosiaankin. Vaikka lyhensin jonkin verran jo valmiiksi, niin näin mahtavat puntit saatiin kääriä sovituksessa. Muuten koko 80cm oli juuri sopiva täksi talveksi. Lyhennykseen menee siis vielä ennen pakkashangille hyppäämistä. Haalarin väriläiskä on iloisen oranssi, retrohenkinen rengas-vetoketju. Ompelijalla oli vain takkivetoketju, mutta se sai nyt menetellä tähän hätään, kun väri on noin hyvin kohdallaan. Rengas olikin kovasti 11kk ikäisen testikäyttäjän mieleen. Tämän kanssa on hyvä treenata vetskarin käyttöä! 

 
Minä osaan jo!
Itse sain harjoitella tämän haalarin kanssa monenlaista kikkaa loppumetreillä, kun en saanut pukua valmiiksi ompelupiirissäni, vaan jouduin sumplimaan resorit ja lahkeet antiikki-koneellani - viimeistä kertaa, toivottavasti, jos pukki vaikka uusisi ompelukoneen ja pystyisin tekemään applikointejakin omalla kotikoneella.

Ottobren Mustikka-haalari on varmaan monen lemppari, ihanuuksia löytyy esimerkiksi Selian vanhasta postauksesta ja erilaisina versioina myös Ompeluriippuvuudesta ja Melukylästä. Tosimummon blogista löytyy myös mainio haalarihousujen ompeluohje tähän kaavaan. Melkein kaikki blogiompelijat ovat päätyneet laittamaan Mustikan lahkeisiin resorin tai kuminauharypytyksen - ja niin taitaa käydä tällekin haalarille. Suorat lahkeet ovat kyllä komean retrot, mutta kävelemään opettelevan jalassa resorilla on puolensa. 


Kaavat: Ottobre 6/2009 
Koko: 80cm (lahkeita lyhennetty)
Kankaat: Eurokangas ja Oulun Löytö-Pala, rengasvetoketju Royal-tuote
Posted by Picasa

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi, jokainen kommentti ilahduttaa!