sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Omppufantti


Muistatko mummon ompelemat flanelliyöpaidat? Kaapin kätköissä on pyörinyt muutama nostalginen flanellin pala kultaiselta 70-luvulta, yksi niistä tämä pirteä omppu!

Kankaan alkuperä ja valmistaja on arvoitus, mutta laatu on ehdotonta 70-luvua: paksua ja kaiken kestävää. Tarkalleen ottaen kyse ei ole kierrätyskankaasta, vaan jostain vanhasta ompeluprojektista yli jääneestä ja käyttämättömänä säilyneestä kankaasta. Oliko tästä ommeltu yöpaita vai kenties vuorikangas takkiin, vai mikä mahtoi olla käyttötarkoitus, muisti ei riitä kertomaan.



Nyt iloinen flanelli antaa muodon pienelle pehmoelefantille, jonka omistaja on suvun uusin tulokas, kuukauden ikäinen pikkutyttö, jonka kastejuhlaan Omppufantti tekee tässä matkaa. Fantin muodot on hahmoteltu vapaalla kädellä, ja täytteenä on täyttä kierrätystavanua vanhoista koristetyynyistä. Korvien sisäpuoli yksiväristä flanellia. Fanttia ei ole täytetty kovin pulleaksi, vaan toiveissa on, että unisesta Fantista voisi tulla pikkuisen unikaveri ja pehmoinen tyyny halattavaksi ja paijattavaksi.
Posted by Picasa
Omppufantti sulkee silmänsä, kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, jokainen kommentti ilahduttaa!